Quality, Health, Safety and Environment

QHSE

Quality, Health, Safety and Environment

Hos Gardit laver vi overfladebehandling med holdninger

Her hos Gardit arbejder vi målrettet i henhold til vores værdier, hvor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø har høj prioritet. Dette har medført, at vi modtog Arbejdsmiljøprisen 2018 for at udvikle en metode, der skal være med til at forhindre ulykker under sandblæsning.

Arbejdstilsynet har i 2021 givet os en KRONE SMILEY for vores systematiske arbejde med arbejdsmiljøet. En KRONE SMILEY viser, at vi har et anerkendt arbejdsmiljøcertifikat og har gjort en ekstraordinær indsats for at sikre en høj arbejdsmiljøstandard.

Per S Eriksen
Vision Zero
Vision Zero

En rejse frem mod nul ulykker

Alle ulykker er mulige at forebygge. Vi har som en naturlig del af hverdagen et fælles fokus på sikkerhed. Det er tankegangen bag Vision Zero, som er en strategi, som vi blandt andet bruger til ulykkesforebyggelse.

Nululykker skal ikke forstås som et absolut mål, men som en proces eller rejse, der indebærer nye måder at tænke og arbejde med sikkerhed på.

Gardits medarbejdere gennemgår et fast uddannelsesprogram samt løbende efteruddannelse.

Vision Zero

Certificeringer

Vi er certificeret i henhold til:

  • ISO 9001 kvalitet
  • ISO 14001 miljø
  • ISO 45001 arbejdsmiljø

Med næsten 100 år i branchen samt 100% fokus på kvalitet, miljø og arbejdsmiljø – giver Gardit de bedste forudsætninger for at udføre professionel overfladebehandling på stål- og betonkonstruktioner.

Certifikat til Gardit