Nordjyllandsværket

Vores arbejdsopgave


Som hovedentreprenør har vi udført opgaven i samarbejde med underleverandører:

Smedeopgaven: svejsning, udskiftning af stål samt slibning af korrosion, udtagning af gridelementer og montage af gridelementer.

Stilladsbygning af stillads indvendigt i absorber, udvendigt elevatortårn, nedfaldsskakt til udtagning af gridelementer.

Ultra High Pressurer med 2.800 bar for fjernelse af eksisterende gummibelægning inde i absorber.

Fjernelse af gipsaflejringer på vægge i absorber ved nedbankning.

Gummiovergang mellem chemflake og eksisterende gummibelægning laves i 10 meters højde fra bunden af absorber.

Eget arbejde er sandblæsning af ca. 1965m² samt overfladebehandling med Jotun Chemflake special i tolagssystem med en lagtykkelse fra 1200-2000 my på stålvæggene.

sØnæs

sØnæs – øen bag søen


sØnæs i Viborg er et fremsynet klimaprojekt hvor både miljø, vandrensning, klimasikring, rekreative muligheder og naturhensyn går hånd i hånd. Vandlandskabet på sØnæs er indrettet som en bypark med rigtig mange faciliteter for publikum. Gardits opgave i den fine bypakke har været det “røde gavebånd”. Pavillonen, skraldespandene, infoportal og hændelsespindene har fået en markant rød farve der binder gåturen gennem det våde område sammen på forunderlig vis.

Vildsundbroen

Vildsundbroen

Vores arbejdsopgave


Der er i alt 5 faste brofag og så et oplukkeligt klapfag. Broen er 381 meter lang, og har omkring 20.000 m2  ståloverflade der skal males. Forinden skal broen sandblæses for at fjerne den gamle maling. Ved et tryk på otte bar, som blotlægger brokonstruktionen ind til det bare jern, efterlader sandblæsningen en skinnende sølvfarvet overflade der er klar til at blive overfladebehandlet. Arbejdsprocessen har været:

  • Blæserensning med aluminiumsilikat til Sa 3
  • Metallisering med zink-aluminium: i alt 100 µm
  • Tre gange vandig acryl tykfilmmaling, hver á 125  µm tør lagtykkelse
  • Én gang vandig acrylmaling på 60 µm tørlagtykkelse.